Sunday, 15 January 2012


You,,
Ok now aku ta harap pape dari kau dah.. Aku dh try text kau balik and yes kau balas msg aku, aku suke sngt :) aku dh tau favourite team bola yg aku ta penah nk tanye kt kau sepanjang kite couple sblm ni.. Admit aku happy :)) tapii dh lame2 aku rase yg kau takan balik kt aku lagi.. :'( Kau mcm dh ta kesah je pasal relation ni. Ta pe la.. Aku takan harap pape dari kau dah.. Macam last msg yg aku bg kat kau, kalau kau dh ade someone else, just let me know.. Aku akan try terima. Ok Ahmad Shaiful.. Aku akan cube lupekan kau. Dont worry aku takan cari kau, pakse2 kau. Aku sayang kau, sayang hubungan ni tapi nak buat mcm mane mungkin tade jodoh kite.. Hope kau hepi sygg.

Sory.. I'm still using our photo as my screensaver coz i miss u so much ! :( I'm gonna miss u more :'(

Ahmad Shaiful, ILY and IMY <3

Kbye assalamualaikum.