Monday, 16 January 2012

A Day With Fyka Shafie+Fify Zaidi :)

Hahaha ta penah2 terfikir boleh jejak kaki ke Kem PLKN hahaha. But yesterday,15/1/2012 Ahad melawat makcik Fyka ni ha. Kesian ngat ehh dok suruh melawat die.. Haha. So aku dgn Fify pun decide la p melawat die. Kami tipu die kate ta jadi dtg Gopeng hujan sentap terus dgn Fify. Tacing ! "Aku tatau ape slh aku kt hg tapi kalo aku ade buat salah aku mintak maaf" ta boleh blah lngsng ayt mu Fyka hahahaa :D Jalan nak ke sana sumpah mcm hampeh pun ! berlopak2 ! dah la hujan jenuh Fify bwk moto. Then sampai la kt Kem Taman Kepiminan Gemilang ! ambik kau name kem tanak kalah hahaha. Mcm biase Fyka melompat peluk kami. Lame ta peluk kau la TEMBAM. hee :p Fyka bawak sorg 'member' Haziq. Not bad la die ni org Selangor si mate coco. Setakat jumpe boleh la lepak2. Kesian die kene bahan dgn kami ye lahh 4 perempuan pulak mmg die kene lah. Kawan Muaz pulak Haziq ni. Haaii keciknye dunia :) Hmm then  dapat la aku sorg kawan baru Eryn. Kawan Fyka. Kawan aku jgk lah hahaha. Bile nak balik tu a little bit sad but never mind. Nanti jumpe lagi ye Fyka jgn noty2 dgn Haziq tau. Thanks Fify, Fyka really had a great time. Tade la aku ingat2 die sangat. I do love u girls <3


wee jadi pelawat ye bukan pelatih :)

see that auww :D

Kau mmg gedik Fyka tapi tape aku suke <3

Meet new frens Eryn. :)

Aissh Fyka bahagia kau eh dgn Haziq. Mate coco pulak :)

Thanks Fify,Fyka really had a great time together :)

Hahahaha :D

Fify mengajaq aku tangkap gambar kt bas PLKN ni :D